Hjælpeinstruktør til CBRN og Sanitetselementet ved Center for Maritim Uddannelse og Skibssikkerhed

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du konstabel, overkonstabel, marinespecialist eller korporal og har du flair for og mod på at undervise?
Så er her et spændende job som hjælpeinstruktør med speciale i CBRN ved Center for Maritim Uddannelse og skibssikkerhed.

Om os

Center for Maritim Uddannelse og skibssikkerhed (CMS) er underlagt Søværnskommandoen og er placeret i henholdsvis Bangsbo, Frederikshavn og i Hvims, Aalbæk, 20 km nord for Frederikshavn. CMS har i alt 65 medarbejdere.

CMS har ansvaret for uddannelser og træning inden for en række grundlæggende maritime uddannelser og skibssikkerhed. Fokus er på M100 og M200 funktionsniveauer, men efteruddannelserne henvender sig bredt til alt personel i Søværnet.
De fleste uddannelser foregår på CMS, hvilket vil sige enten i Bangsbo, Hvims eller i nærområdet, hvor de nødvendige undervisnings- og indkvarteringsforhold, f.eks skydebaner, skydesimulator, brandskrog, Damage Control Unit (DCU) og Chemical Trainer Unit (CTU) forefindes.
For at imødese enhedernes behov gennemføres der i stigende grad en række uddannelser om bord på Søværnets enheder såvel som CMS bidrager med Seariders til understøttelse af Danish Safety And Readiness Check (DANSARC).

CMS søger en hjælpeinstruktør til CBRN og Sanitetselementet. Elementet er organisatorisk placeret under sektionen for Maritim Sikkerhed, hvor også Søværnets uddannelser inden for Brand og Almen-D er underlagt.

CBRN og Sanitetselementet varetager sagsbehandling og udvikling af Søværnets uddannelser inden for CBRN og sanitetstjeneste og koordinerer disse i tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, både indenfor og uden for Søværnet. Herudover deltager elementet i mentorering af Søværnets enheder i forbindelse med klargøring og certificering til international operationer.

Vores element består af en elementleder, en faggruppeleder CBRN, en sagsbehandler Sanitet, tre faglærere og en hjælpeinstruktør, alle fra Søværnet, og vi refererer til sektionschefen for Maritim Sikkerhed. CMS Bangsbo er placeret i Frederikshavn og CMS Hvims er placeret i Hvims mellem Jerup og Ålbæk.

Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode kolleger i et miljø med en uformel og direkte omgangstone, hvor du primært vil indgå i CBRN, bestående af en leder og en medarbejder.
I faggruppen er der fokus på afvikling, optimering og udvikling af kurser. Arbejdstempoet er sædvanligvis højt, og arbejdsopgaverne varierer i omfang og varighed såvel på tjenestestedet, primært Hvims, som ved andre myndigheder.
Høj faglig indsigt, samarbejde og høj arbejdsmoral er nøgleelementer for at indgå i CBRN.

Om stillingen

Du skal virke som hjælpeinstruktør indenfor CBRN ved de uddannelser og kurser som vores faggruppe er ansvarlig for at gennemføre. Du skal gennemføre praktisk undervisningen i tildelte fag i samarbejde med faggruppelederen. Sammen med faggruppeleder skal du deltage i diverse øvelser og selvstændigt kunne holde dig opdateret i udvikling inden for CBRN, for at bibeholde en høj kompetence.

Du vil endvidere skulle virke som hjælpeinstruktør ved øvrige kurser, samt deltage i øvelsesvirksomhed i faggruppen Sanitet.

Du vil i det daglige være ansvarlig for vedligeholdelsen og udvikling af øvelsesfaciliteter.

”Vi tilbyder”
Vi kan tilbyde et alsidigt job med mulighed for udvikling, herunder et uddannelsesforløb med kurser og efteruddannelse, hvor vi tager udgangspunkt i din baggrund.

Om dig

Du er konstabel, overkonstabel, marinespecialist eller korporal. Du har en professionel og ansvarsbevist tilgang til opgaverne, er initiativrig samt formår selvstændigt at igangsætte opgave- og problemløsninger.
Du er i stand til at formulere dig både i skrift og tale, samt har gode engelskkundskaber.
Du kan bevare overblikket uden at overse detaljer, som er afgørende for helheden.
Du kan arbejde struktureret med de fastsatte mål for vores uddannelser.
Du er forberedt på at skulle deltage i uddannelser og øvelser der anvender skarpe CBR midler.

Vi ser gerne du har gennemført kurserne;
o CBRN Basale overlevelseskrav
o CBRN for enkeltmand FELS
o CBRN Beregning
o CS bemyndigelse
o Strålehygiejne
o Havaripatruljegast
o Truckcertificering og ADR Bevis
o International erfaring fra land- og/eller sø-operationer ses gerne

Mangler du en eller flere af ovenstående kvalifikationer, kan du stadig komme i betragtning til stillingen, såfremt du er indforstået med gennemførelse af et uddannelsesforløb.

Er du for nuværende tjenestegørende i et andet værn, kan du også komme i betragtning til stillingen forudsat, at du er indforstået med at skulle overføres til Søværnet og gennemgå visse grundlæggende kurser og uddannelser for at kunne forrette sejlende tjeneste.


Hvis du har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller HF), kan du senere som medarbejder i Søværnet søge ind på Søværnets løjtnantsuddannelse og blive officer i Søværnet. Læs mere om løjtnantsuddannelsen her (link: https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/soevaernet/lojtnant/)

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til sektionschef for Grunduddannelse SSG M. Timmers, e-mail SC-CMS-GR10@fiin.dk eller på telefon 7285 5170 / 2613 9614, alternativt NK CMS, OK Anne Elvira Enkelund, e-mail SC-CMS-NK@fiin.dk eller på telefon 7285 5102

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen Højlund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 14. september 2023 Efter ansøgningsfristens udløb vil vi gennemføre en kvalitativ vurdering af ansøgerne og evt. indkalde til samtale i uge 38 alternativt uge 39. Stillingen er til besættelse 1. november 2023.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flådestation Frederikshavn, Flådestationen 1, 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184868&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5887632

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet