Nyt samarbejde får dokumentarfilmfestival til Frederikshavn

dato

De nordjyske kommuner Frederikshavn og Hjørring styrker deres kultursamarbejde ved at indgå et koordineret samarbejde med CPH:DOX, Københavns internationale dokumentarfilmfestival.

Dette sker som en del af en ny kulturpolitik, hvor kommunerne har besluttet at inkludere en koordineret filmsatsning. Resultatet er VENDSYSSEL:DOX, en lokal dokumentarfilmfestival, der viser film af både danske og udenlandske instruktører.

Festivalen vil også inkludere foredrag og events relateret til filmene for at fremme viden, dialog og engagement i samfundet. Et af disse events vil være målrettet dokumentarfilmbranchen, og vil være åben for både erfarne filmproducenter og dem med erfaring fra sammenlignelige brancher.

Frederikshavn og Hjørring Kommuner er de seneste til at deltage i CPH:DOXs landsdækkende initiativ DOX:DANMARK, der udbreder filmfestivalen til resten af landet. Både moderfestivalen og minifestivalerne vil blive afholdt i marts 2024.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/nyt-samarbejde-far-dokumentarfilmfestival-til-frederikshavn/
Kilde: Frederikshavn Kommune