Invitation: Kom til borgermøde i Dybvad Hallen med statsministeren og minister

dato

Alle er inviteret til borgermøde om liv og udvikling i landdistrikterne i Dybvad Hallen med statsministeren og ministeren for byer og landdistrikter. Tilmelding er nødvendig.

Livet og udviklingen i landdistrikterne er en vigtig prioriteret for regeringen. Derfor inviterer ministeren for byer og landdistrikter Morten Dahlin til borgermøde torsdag d. 23. maj kl. 16.15-17.15 i Dybvad Hallen. Her vil statsminister Mette Frederiksen også deltage.

Tilmeldingslink: https://forms.office.com/e/kDQqMx7F9G

Sidder du selv med gode idéer eller spørgsmål til, hvordan vi får skabt bedre liv og flere muligheder i vores skønne landdistrikter? Oplever du særlige udfordringer i jeres område? Eller er du nysgerrig på, hvad regeringen tænker om landdistrikterne og deres fremtid? Så får du nu muligheden for at dele dem, få svar og høre mere.

Steffen Damsgaard, formand for Landdistrikterne Fællesråd, vil være moderator på borgermødet og sørger for, at jeres spørgsmål bliver stillet til de to ministre.

Til borgermødet vil der være let forplejning i form af kaffe, kage og en vand.

Det er gratis at deltage, og alle er velkommen. Du skal dog tilmelde dig arrangementet på linket ovenfor, så deltagerantallet ikke overskrider hallens maksimale kapacitet tilladt af brandmyndighederne på 150 personer.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/invitation-kom-til-borgermode-i-dybvad-hallen-med-statsministeren-og-minister/
Kilde: Frederikshavn Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.