Frederikshavn Kommune - LeveBo Strandgården: Leder til Strandgården Plejecenter

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at påtage dig et stort og vigtigt ledelsesansvar på et af vore plejecentre, så er det lige dig, vi søger.

Velkommen til Strandgården Plejecenter!

Strandgården Plejecenter holder til på Strandvejen 65 i hjertet af Strandby, med Strandby Hjemme- og Sygepleje lige rundt om hjørnet. Du får derfor i dagligdagen en lederkollega, som altid er tæt på, og som du kan læne dig op ad og sparre med omkring både de faglige og de ledelsesmæssige opgaver, idet I begge arbejder med den samme kerneopgave og ud fra Frederikshavn Kommunes  8 strategiske fokuspunkter og de 5 ledelsesmæssige greb.   

Medarbejdergruppen består af 40 engagerede medarbejdere i dag-, aften- og nattevagt, og der er både koordinatorer og vagtplanlæggere tilknyttet gruppen. Kompetencemæssigt består gruppen primært af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter samt sygeplejersker, men der er også andre faggrupper repræsenteret i gruppen. De varetager dagligt kerneopgaven, en kerneopgave der løses med udgangspunkt i den personcentrerede omsorg gennem sygepleje, pleje og praktisk hjælp, hvor vi altid sætter en ære i et godt samarbejde med både borgere og pårørende.

Dine ansvarsområder

Du er ansvarlig for den personalemæssige og faglige ledelse af personalet, herunder rekruttering, onboarding og systematisk opfølgning på sygefravær, ligesom du er ansvarlig for den overordnede ressourceallokering, herunder den overordnede linje for planlægning.

Du har naturligvis budgetansvar for dit område, hvorfor økonomisk bevidsthed og evnen til at referere økonomiske budskaber i et klart og præcist sprog er nødvendigt.

Du har desuden ansvaret for samarbejdet med TR, AMR og det vigtige samarbejdsorgan, LokalMED, hvor du er formand.

Din ledelsesstil

Det er vigtigt, at du som leder tager dit udgangspunkt i kerneopgaven og dermed fagligheden.

Du skal være klar til en dagligdag, hvor du er til stede og nærværende for personalet, og hvor du altid er parat til at gå forrest og være rollemodel.

Du har evnen til at få følgeskab og til modigt og vedholdende at stå fast på faglighed, dokumentation og struktur. Du er god til at sætte synlige og klare rammer, rammer som lægger stilen for retfærdighed og anerkendelse. Du kommunikerer tydeligt og evner at løse konflikter på en konstruktiv måde.

Du samarbejder dagligt i et stort felt af borgere, pårørende og kollegaer, derfor er relationsskabende evner virkeligt vigtige i dit arbejde. 

Din baggrund

Vi ønsker os en leder med erfaring fra det sundhedsfaglige område, gerne med en lederuddannelse, det er dog ikke et krav, så længe du er indstillet på at starte på en lederuddannelse.

Det får du hos os

Vi sørger for, at du får en god introduktion og oplæring, hvor vi tager udgangspunkt i dig og dit ståsted. Du vil få imødekommende lederkolleger i Center for Sundhed og Plejes ledergruppe, som du naturligvis er en del af. Vi ser vidensdeling og sparring som en naturlig måde at understøtte den fælles opgaveløsning på, samtidigt med at vi er fælles om at udvikle området.

Vi lover dig, at du vil blive set og hørt i et konstruktivt samarbejde, og du vil løbende indgå i dialoger omkring din udvikling.

Vi arbejder med implementering af Vagtplan 2.0/selvtilrettelæggende mødeplan, Fællessprog lll og Cura Systematic.

For at give dig og dine lederkollegaer de bedste vilkår er der i Center for Sundhed og Pleje ansat en fysioterapeut, en psykolog og en trivselskonsulent, ligesom vi har et udviklingsteam omkring den faglige dokumentation, både IT-mæssigt og fagligt, som er parate til at støtte op om dig. I den første del af din ansættelse vil du få støtte af en mentor, som vil være tæt på dig og dine opgaver.

Hos os er ordentlighed, god og konstruktiv dialog og respekt ikke bare tomme nøgleord, men et krav vi stiller til os selv - på den måde glider vores travle hverdag meget nemmere. Trivsel og arbejdsmiljø har stor bevågenhed i hele Frederikshavn Kommune, og derfor også hos os.

Lidt om Strandgården

På Strandgården bor der ca. 40 beboere fordelt på 4 huse, hvor 2 af husene er med demens afsnit. Vi har et tæt samarbejde med de pårørende og de frivillige i nærmiljøet. I forbindelse med Strandgården ligger et velfungerende Aktivitetscenter med cafe, som vores beboere og pårørende har mulighed for at benytte. 

Nysgerrig?

Har du spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Centerchef Jytte Egetoft Thøgersen på 9845 5315.

Du kan læse meget mere om vores måde at tænke ledelse på i "Dit ledelsesunivers", som kan rekvireres ved henvendelse til Lone Slot Møller, lxmy@frederikshavn.dk

Yderligere oplysninger

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Der skal fremvises straffeattest inden ansættelsen.

Frederikshavn Kommune anvender elektronisk rekruttering hvorfor din ansøgning skal indsendes via nedenstående link


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=77b2eda3)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frederikshavn Kommune - LeveBo Strandgården, Strandvej, 9970 Strandby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=77b2eda3&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5907723

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet