Assisterende ansættelseskoordinator (SG) til koordinationssektionen ved CMS

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvis du ønsker et job med spændende og afvekslende, i en nyoprettet sektion, med opgaver inden for HR og personaleadministration, og muligheden for at få en stor berøringsflade i Søværnet, så har vi jobbet til dig.

Om os

CMS er underlagt Søværnskommandoen, og er fysisk placeret i henholdsvis Bangsbo, Frederikshavn og i Hvims, Aalbæk som ligger 20 km nord for Frederikshavn. CMS har i alt 64 medarbejdere.

CMS er ansvarlig for uddannelser og træning inden for en række grundlæggende maritime uddannelser, samt uddannelser inden for maritim sikkerhed. Vi er typisk første mødested for personale, der begynder i Søværnet. Vores fokus i uddannelserne er på funktionsniveauerne M100 og M200, hvor efteruddannelserne dog henvender sig bredt til alt personel i Søværnet, samt til det øvrige Forsvar inden for særlige områder.

De fleste uddannelser foregår på CMS, hvilket vil sige enten i Bangsbo, Hvims eller i nærområdet, hvor de nødvendige undervisnings- og indkvarteringsforhold, f.eks. skydebaner, skydesimulator, både, træningsbassin, brandskrog, Damage Control Unit og Chemical Trainer Unit forefindes.
For at imødese enhedernes behov gennemføres der i stigende grad en række uddannelser om bord på Søværnets enheder. Endvidere bidrager vi med Seariders til at understøtte Danish Safety And Readiness Check.

Vores ledelsesfokus er pligt, vilje og motivation. Det må gerne være sjovt at være på CMS, men det er ikke for sjovt. Det omsætter vi til handling gennem anerkendende ledelse, hvor vi forpligter os på at opnå succes som én enhed. Derfor er der en forventning til alle på CMS om, at de kan og tør stille spørgsmål så faglighederne leverer den kvalitet i uddannelserne, som vi stræber efter at yde.


Om stillingen

CMS har netop oprettet en helt ny sektion, hvis opgaveportefølje på nogle områder fortsat er under udvikling og udarbejdelse. Du vil i samarbejde med øvrige ansatte i koordinationssektionen assistere i nedenstående:

- Håndtering af ”Det Brede Opslag” for Søværnet
- Onboarding af værnepligtige, der ønsker ansættelse i Søværnet
- Koordinering og administration af lærlingeområdet i Søværnet
- Koordinering og administration af Løjtnanter under uddannelse
- Koordinering og administration af kampinformations- og kommunikationselever
- Koordinering af job- og karriedage i samarbejde med N7 Brandingsektion

Herudover vil du sammen med det øvrige CMS og Søværnskommandoens Brandingsektion være med til at promovere Søværnet som en attraktiv arbejdsplads.

Du vil blive en del af teamet, som varetager nye medarbejdere fra første mødedag i Søværnet og frem til Safe to Sail.

Vi kan tilbyde et alsidigt job med faglige udfordringer og mulighed for udvikling inden for HR og personaleledelse.
Vi lægger vægt på fortsat udvikling for den enkelte med kurser og efteruddannelse, hvor vi tager udgangspunkt i CMS behov, din baggrund og dine fremtidige ønsker.


Om dig

Du skal først og fremmest brænde for HR og så forventer vi, at du har en professionel indstilling til arbejdet med lyst til at udvikle dig samtidig med, at du har helhedssyn og kan skabe resultater. Du arbejder systematisk og er i stand til at have flere bolde i luften samtidigt. Du kommunikerer klart i skrift og tale.

Herudover er du servicemindet, omstillingsparat og god til at samarbejde.

Det er et absolut plus, hvis du har erfaring inden for det administrative- og/eller HR-området. Du har et godt kendskab til Forsvarets IT-systemer f.eks. DeMars og WorkZone, og måske erfaring med lettere sagsbehandling.

Ligeledes er det ønskeligt, at du har sejlerfaring.

Vi ser gerne, at du finder det naturligt at understøtte Søværnets traditioner og i øvrigt, som en naturlig del af sergentvirket, er opmærksom på din andel i den korrekte orlogsmæssige udhaling på en grundskole i Søværnet.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Dette er et åbent stillingsopslag, hvorfor ansættelsessamtaler kan blive afholdt løbende. Stillingerne er ledige, så ansættelsen kan ske efter aftale.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Koordinationssektionen Én Indgang ved CMS, seniorsergent Betinna Juhl alternativt næstkommanderende ved CMS, orlogskaptajn Anne Elvira Enkelund 51687667.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 30. juni 2023 og samtaler forventes afholdt løbende. Stillingen er til besættelse 1. august 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SVK:
Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen, samt en ledelsessektion. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Søværnets Skoler, Dronning Margrethes Vej 20, 9900 Frederikshavn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183547&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844454

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet